8 Şubat 2015 Pazar

8 subat pazar saat 23:43 Yazmaya başla :)

  Blog yazmak için cok uygun bir vakit olduğunu düşünüyorum. Zira ertelemek bi işi o an için insana kolay gelir bazen , aman boşver sonra yaparım der gecersin. İşi zamanında yapmak gerek gercekten ,
neden mi :
  Her şey zamanında güzel olduğu gibi , sorumlulukarımızı bilmeli yeri ve zamanında yapmalıyız. Çünkü böyle yapmazssak ileride pişman olacağımız durumlarla karşı karşıya kalabiliriz.
Herkez sorumluluğunu bilip zamanında yapsaydı, gercekten hayatının nasıl doğru ve düzenli bi şekilde işlediğini görürdü.
   Sorumluluk bilincini küçük yaşlarda kazandırmalıdır anneler babalar cocuklarına.En büyük iyiliği yapmış olurlar aslında hayatta başarılı olmanın anahtarlarından biridir bence sorumluluk bilinci.Bir insan hayatta nerde ne zaman ne yapacağını bilir ve bu bilincle hareket ederse gercekten doğru yönledirilirse hayatında başarılı olur.
   Sizde bi düşünün gercekten sorumluluk bilincine sahipmisiniz yoksa, rüzgarın önüne katıp estikçe savrulan bir yaprak gibi mi yaşıyorsunuz.Başarılı olmak bi yana haytınızı güzel yaşamak her anı güzel gecirmenizede katkısı olucaktır.
    Sorumluluğunuzu yerine getirdiğinizde ise insana verdiği his çok güzeldir eminim bunu herkez tatmıştır.Ve bende niyetine girip yazdığım bu kısa yazımla hem blog yazarlığıma başlamış oldum.
Sizlerde yazılarmı okudukca daha cok mutlu olacağım arkadaşlar.  




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder